Reconnective HealingReconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen het raster van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. De effectiviteit is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij 'nieuwe' (oude?) frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing reikt voorbij iedere techniek.


De frequenties, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies word je herinnerd aan je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Vanuit een intens gevoel van een zijn met het universum zul je blijvend veranderen. Je hebt contact gemaakt met de evolutie en vanuit die evolutie kun je genezen, soms in 1 seconde en vaak kun je ervaren dat je de dagen en weken daarna weer een stap maakt.

Bij het gebruik van de frequenties voor Reconnective Healing bestaat geen techniek, geen patroon, geen talismannen, geen onnodige bescherming. Tijdens een sessie wisselen wij samen de frequenties uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Laat al je wensen los, vul niets in. Het enige dat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen!


Design downloaded from free website templates.