Quantum Reiki


Quantum Reiki Healing is een combinatie van Reiki met andere energieën. Deze healing is gericht op de botten en gewrichten van het menselijk lichaam. Reiki stroomt waar het nodig is en drukt de blokkades aan de kant. Het is deze universele levensenergie die door ons heen stroomt en ons omringt.

Quantum Reiki helpt door je handen op te leggen en een ademhalings- techniek toe te voegen spontaan de ruggengraat recht te zetten d.m.v energie zonder je botten te kraken. Door te luisteren naar je handen kun je voelen wat er verandert in het lichaam van jouw cliënt nadat je iets hebt toegevoegd. De intentie die je hebt is dat de energie elkaar raakt. Dit bevordert een optimaal balans en een gevoel van welzijn in je leven. Deze energie helpt je te helen van ongewenste spanningen, pijn en vermoeidheid dat waarschijnlijk is veroorzaakt door een verwonding of door het milieu.

Je werkt met de intelligentie van het lichaam. Je trekt de energie van de cliënt omhoog naar jouw eigen energie. Je gaat nooit je eigen energieniveau verlagen naar de niveau van de cliënt of de gulden middenweg tot de helft omlaag en de cliënt tot de helft omhoog. Je eigen energie gaat hoger en laat de cliënt proberen mee te gaan. Je gaat op je intuïtie af hoe lang je de handen op een bepaalde plek moet houden. Dan ga je er een ademhalingstechniek aan toevoegen. Bij alles wat je doet laat je de universele levensenergie stromen.De 12 kleuren

Een zeker Mary ontdekte dat er een fundamentele groep kleuren is die aanwezig is in gezonde cellen, die aangeven dat het lichaam over het algemeen gezond is. Na jaren lang mensen van verschillende culturen te hebben geobserveerd, ontdekte ze dat, om een helder beeld te krijgen van de kleuren die aanwezig waren in een gezond systeem, ze moest kijken naar kinderen jonger dan een jaar oud. En om het beste de kleuren te zien, keek ze naar baby's in de baarmoeder. En ze merkte dat een gezonde baby 12 kleuren vibraties had, gekoppeld aan het hele lichaam in ieder cel. Als de kleuren helder en gelijkmatig zijn, wordt de baby gezond geboren. En tot de kleuren beginnen te veranderen, blijft het kind gezond. Stressvolle gebeurtenissen of eengiftige omgeving in de baarmoeder of na de geboorte, of het nou fysiek, emotioneel of chemisch is, veroorzaken tegenovergestelde reacties in het kleurenpalet van de baby. alhoewel Mary de baby's pas bestudeert sinds er betrouwbare informatie beschikbaar is, merkte ze dat gezondheidsproblemen en negatieve ervaringen invloed hebben op de kleuren van mensen van alle leeftijden. Hetgeen zich manifesteert als ziekte en disharmonie. in het begin in ons energetisch veld en uiteindelijk in het lichaam. om tegen te gaan dat deze aanvallen of externe invloeden zoveel effect op het lichaam hebben, ontwikkelde Mary de 12 kleurenmeditatie. Dit herstelt de harmonie en balans van je fysieke en emotionele lichaam, door de integriteit van de basiskleuren van een goede gezondheid te herstellen.

Er zijn 6 binnenkleuren en 6 buitenkleuren. De 6 binnenkleuren beheersen de innerlijke functies en onderhoud van het lichaam.
Wit: is het innerlijk centrum.

Wit: staat voor levenskracht. het werkt op het gebied van geest, lichaam en ziel.
Violet: draagt dat gedeelte van je wezen dat 'spirit' genoemd wordt.
Indigo: zorgt voor communicatie tussen spirit en het lichaam d.m.v. zintuigen.
Metallic koper: regeert het neurologische en cardiovasculaire gedeelte.
Metallic zilver: regeert de botten, tanden en nagels.
Metellic goud: regeert over de functies van alle organen, klieren, weefsl, huid, haar ogen etc.

De metellic kleuren vormen de basis bouwblokken van het lichaam.
De 6 buitenkleuren beheersen de persoonlijke kracht.

Geel: beheerst de vibratie van innerlijke verbintenis.
Smaragdgroen: ondersteunt het lichaam bij emotionele zaken.
Blauwgroen: vibreert harmonieus met creatief denken, je ideeën, je spontaniteit.
Magenta: de wijsheid en mededogen waar liefde om draait.
Parelmoer: staat in directe communicatie met de kern van je wezen. het beschermt het lichaam van beschadigende energie.

Design downloaded from free website templates.