Magnified HealingDeze Healing werd in 1983 voor het eerst op de aarde geïntroduceerd. In 1992 werd door directe tussenkomst en inspiratie van Lady Master Kwan Yin, Magnified healing van god de allerhoogste van het universum in zijn uitgebreide vorm geopenbaard ten behoeve van de spirituele vooruitgang van de mensheid en de aarde.
Magnified Healing brengt een constante stroom van energie tot stand van je hart naar de bron, god de allerhoogste van het universum, door alle spirituele centra naar beneden naar de diamant in het centrum van de aarde. De verbinding is spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die pulseert vanuit de bron. Zij legt de eigenlijke fundering voor het Ascensieproces.
 
Magnified Healing is de naam die door Kwan Yin voor deze werkwijze gekozen.
Zij verteld ons dat zij de woordvoerster is voor god en de hiërarchie om dit in deze tijd naar de mensheid te brengen. Deze healing is gecreëerd en vergroot met god ( de bron, het al wat is, de universele geest ). vandaar de naam Magnified Healing van god de allerhoogste van het universum. Kwan Yin legt er de nadruk op dat zij deze healing niet heeft voortgebracht, maar dat dit een geschenk is van god. Magnified Healing is wat wij doen.
   

Wie is Kwan Yin      

Kwan Yin, die in China erg bekent is, is een opgestegen wezen, hoewel dit onder de Chinezen niet algemeen bekend. Zij is ver0antwoordelijk voor de eerlijkheid en integriteit onder de Chinezen. De naam Kwan  Yin is ook bekent als Tara in Tibet en andere delen van Azië.
Kwan Yin staat bekent als de Godin van genade, mededogen en vergeving. In werkelijkheid is zij niet alleen een Godin; zij is een Bodhisattva (verlicht wezen). Haar speciale Goddelijke kwaliteiten is genade. Ze leidt de vlam van genade en mededogen. Genade betekent dat er meer bijstand wordt gegeven door liefde dan door behaalde verdienste. 
Haar dienst aan de mensheid is genade en healing. Kwan Yin vormt, samen met moeder Maria en Isis, een drieeenheid van Godinnen, die het beheer voert over de healingactiviteit aan de mensheid van de aarde. Kwan Yin verleent ook grote diensten aan de ongeboren kinderen. Zij is beschermvrouwe van vrouwe en van geboorte. Men kan haar hulp aanroepen om de neiging tot het scheppen van disharmonie te overwinnen.

Magnified Healing is een vijfde dimensie healing, wat inhoudt dat de energie komt van de Hoogste Bron. 
Hierdoor kunnen er krachtige genezingen ontstaan. Hij bestaat uit onder andere het scannen en helen van het lichaam, de chakra's balanceren en een karma-healing


Design downloaded from free website templates.