Kundalini Reiki

                          

 
Wat is Kundalini Reiki:
Kundalini is een Sanskriet woord, dat "opgerold" betekent. 
Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. 
Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. 
Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra's, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan.

Kundalini Reiki is een gemakkelijk toe te passen behandelingstechniek waarvoor geen intensieve studie of ingewikkelde procedures nodig zijn. Het werkt heel eenvoudig: een proces van afstemming opent en versterkt de energiekanalen van je lichaam, zodat de golven van genezende Reiki energie door je heen kunnen stromen en je lichaam kunnen ontdoen van energieblokkades.
Je kunt de genezende energie gaan gebruiken direct nadat je je eerste afstemming hebt ontvangen en nadat je de volgende afstemmingen hebt voltooid; je zult veel sterker kunnen "channelen".
Kundalini is een staat waarin bepaalde genezende kanalen en chakra's zijn geopend, waardoor je toegang hebt gekregen tot de "Aardse energie". De basischakra (dat is het energiecentrum bij je stuitbeen) is een ingang voor de Kundalini energie.
De Kundalini energie wordt ook wel "het Kundalini Vuur" genoemd. Zodra het je lichaam binnenkomt, stroomt de energie langs het voornaamste energiekanaal, en uit de kruinchakra. Een open Kundalini wil zeggen dat er gedurende een periode een volledige reiniging van je chakra's, energiekanalen en lichaam is verkregen.
Iemand die problemen heeft, of heeft gehad met een verkeerde Kundalini bewustwording, of andere problemen met de Kundalini energie, kan vaak worden geholpen met Kundalini Reiki. Iedereen die geïnteresseerd is om Kundalini Reiki te leren moet beginnen met Kundalini Reiki niveau 1, zelfs als je al afstemmingen uit andere systemen hebt gehad.

Geschiedenis:
Kundalini Reiki werd naar deze aardse planeet gebracht door Mr. Ole Gabrielsen. Mr. Gabrielsen is een Meditatie Master en heeft veel mensen over de hele wereld geïnspireerd. Zijn vier meditatie-CD's zijn zeer populair in zijn geboorteland Denemarken, waar het bestsellers zijn, omdat ze duizenden mensen helpen hun vrede en geluk te herwinnen. Kundalini Reiki is een rechtstreeks resultaat van de vele uren van Heilig Contact dat Mr. Gabrielsen had met Master Kuthumi. Master Kuthumi is de Chocan [1] van de Tweede Ray [2] en is tevens bekend als Kuthumi en K.H. [3] en staat in verbinding met de kruinchakra en de Tempel van Liefde, Wijsheid en Begrip. Master Kuthumi komt naar die mensen die kennis van de wereld zoeken in deze tijd van verandering en deze verzamelde kennis ten goede van allen willen gebruiken. Deze Master Energieën worden gestuurd om het fysieke lichaam en de geest te helen en om de neiging naar intellectuele arrogantie te overwinnen. Zijn uitgesproken doel om de Kundalini te Activeren, die leidt tot een steeds grotere staat van Universeel Bewustzijn, Vrede, Licht en Liefde, is niet een belofte voor de toekomst maar een van onmiddellijke Mogelijkheden. Kundalini Reiki is een grote zegen en we zijn mr. Gabrielsen en Master Kuthumi zeer dankbaar voor dit geweldige geschenk.
voor Kundalini

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het 'wakker maken' van Kundalini tijdens de inwijding in Kundalini Reiki 2. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen.

Je leert tevens een complete behandeling te geven én een afstandsbehandeling.

 na Kundalini 1

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het Kundalini Vuur wordt 'aangestoken', waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. De Kundalini-energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofd-chakra verder open.

Verder leer je een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini Vuur. Op deze manier worden alle chakra's en het hele energiesysteem gereinigd.

 na Kundalini 2

Kundalini Reiki 3

Dit is de graad van Reiki-leraar.

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, heiligbeenchakra en basischakra worden geopend.
Het Kundalini Vuur wordt krachtiger.

Na de derde Kundalini Reiki inwijding kan de Kundalini energie opstijgen vanaf de basischakra naar de kruinchakra en daar het lichaam verlaten.


Je leert tevens om Kundalini Reiki 1,2 en 3 inwijdingen te geven.


In deze Master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten:

·         Balans

·         Diamant Reiki

·         Kristal Reiki

·         DNA Reiki

·         Geboorte Trauma Reiki

·         Locatie Reiki

.         Vorige levens Reiki

Hier leer je ook mee werken.

 na Kundalini 3 
Design downloaded from free website templates.