Fairy Realms Reiki

     


Nothing can be truer than fairy wisdom. It is as true as sunbeams.

- Douglas William Jerrold

 

 

Fairy Realms Reiki

Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het genezen van de natuurlijk omgeving en op het genezen met behulp van de natuurlijke omgeving. Het wordt aanbevolen om eerst een vorm van traditionele Reiki te bestuderen en de regels hiervan te begrijpen. Echter, ik weet dat er ook genoeg intuïtieve mensen zijn die zich deze kennis eigen kunnen maken zonder ooit Reiki bestudeerd te hebben.

Die kleuren die met FRR geassocieerd worden zijn Groen en Bruin. FRR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feeënrijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het genezingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeën en andere natuurwezens. Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energie volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeën of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent.

 

Level 1

Zoals met andere vormen van Reiki is Level 1 gericht op de fysieke aspecten van genezing. Deze energie kan helpen bij de groei en bloei van planten en genezen van dieren. Je kunt je richten op een individuele plant, maar ook een ecosysteem zoals het Regenwoud. Gebieden die volledig kaal gekapt zijn, zijn ook goede gebieden om de energie op te richten. Als je deze energie gebruikt, moet de kleur groen voor groei naar voren gebracht worden. Als je deze energie gebruikt om te aarden, moet de kleur bruin gebruikt worden.

FRR kan ook gebruikt worden tijdens meditatie.

 

 

Level 2

Level 2 vertegenwoordigt het genezen van de emotionele aspecten van onszelf en de planeet. Op dit moment wordt de aarde omver gehaald en misbruikt op een niet eerder voorgekomen niveau. De aarde voelt zich getraumatiseerd, net als vele planten, dieren (inclusief mensen) en natuurgeesten.

Het symbool voor dit level helpt in het genezen van emotioneel trauma, welk geassocieerd wordt met het vernietigen en manipuleren van ecosysteem. Deze energie kan ook worden gebruikt om traumatiseerde dieren en mensen te steunen in hun genezing. Het gebruik van deze energie voor het genezen van emotioneel trauma, is net zoals bij Level 1.


 

Level 3

Het Master Level van deze energie is voornamelijk gericht op activering en inwijding van chakra’s.

 


Conclusie

FRR is een prachtige energie om te gebruiken in de natuurwereld. Feeën zijn mooie, liefdevolle wezens die hier zijn om de aarde te helpen bij het groeien en ontwikkelen. Feeën zijn ook hier om de aarde te helpen gezond te zijn en groeien zodat wij mensen hier kunnen leven en onderdeel kunnen zijn van de mooie overvloed die ons gegeven wordt.

Nu vragen de Feeën van ons steun bij het genezen van de planeet. Wij als lichtwerkers zijn er om die oproep te beantwoorden. Fairy Reiki is een manier om te helpen bij de genezing van alle niveaus van deze planeet en andere welke op haar leven.


Fairy Realm Reiki is gratis. Door feeën is gevraagd het gratis te delen. Deze handleiding kan gedeeld worden met iedereen die zich door deze energie aangesproken voelt. Respecteer de wensen en intentie waarmee het gegeven is.


Design downloaded from free website templates.