Earth Realization Energy® is een vorm van Energie die alles te maken heeft met de kracht van de Mens, het Dier en de Natuur. De Earth Realization Energy® vorm werd aangereikt door middel van channeling.

De Symbolen zijn afkomstig uit het jaar 900. Vanaf dat moment werkte de mensheid al met Symbolen om steviger met beide benen op de grond te staan. Ze werden in die tijd al door velen gebruikt om daarna weer in de vergetelheid te raken. Door het gebruik van de Symbolen werd alleen maar meer wijsheid vergaard om steeds weer een stap verder te komen in het niet altijd makkelijke leven wat toen geleefd werd. 
In de tijd van de oudheid waren de mensen al bezig met overleven en zelfs nu Anno 2008 vergeten we te leven en wordt het overleven, ondanks dat we nu baden in luxe. Misschien is dat ook juist één van de redenen waardoor we aan het overleven zijn. We willen ten slotte steeds meer, waardoor we vergeten te waarderen wat we hebben en daar ook nog eens van te genieten.
Er zijn genoeg gebieden op onze Aarde waar mensen met veel minder moeten leven. Daar is helaas nog steeds geen balans in. En toch kunnen die mensen waarderen wat ze bezitten. De Symbolen en hun Energie worden gebruikt om mensen dichter naar zichzelf toe te doen groeien. Zich bewuster laten worden dat er zoveel is om van te genieten. En niet alleen de Symbolen en de Energie veroorzaken deze werking, maar ook de Intentie achter deze Energie vorm.


De Symbolen en Energie kunnen Lichamelijke en Geestelijke ongemakken verlichten, waardoor het bewustzijn versterkt wordt en we alerter zijn op onszelf en onze omgeving. De Energie doet zijn helende werk daar waar het nodig is. Het werkt andere vormen van Energieën zoals Reiki en Reiki Symbolen niet tegen. Je kan er dus op een hele prettige manier mee werken in combinatie met andere vormen van Energieën. Je hoeft ook geen Master in een andere vorm van Energie te zijn om deze Inwijding te Ontvangen. 

Er is ook geen I, II & III Inwijdingen, maar slechts één enkele Inwijding. Dan mag je jezelf Master of the Earth Realization Energy® noemen. De Earth Realization Energie kan je op elk moment van de dag gebruiken. Als je lange dagen maakt omdat het druk is op de zaak is het fijn om de symbolen van de Earth Realization Energie te plaatsen bij jezelf. Ook voor mensen die vaak nachtdiensten draaien kunnen ze een houvast zijn om deze nachten energiek door te komen. 

Ook kun je de Earth Realization Energy® en zijn Symbolen gebruiken als je al met andere vormen van energieën werkt. Deze werken elkaar totaal niet tegen. Sterker nog ze kunnen er zelfs voor zorgen dat de gene die de behandeling geeft steviger in zijn energie staat. Maar ook als je je vaak futloos voelt en de dag nog moet beginnen zal deze Energie heel goed helpen. Ook als je veel met mensen te maken hebt, waardoor je het gevoel hebt dat je energie uit je lichaam weg loopt kan deze Earth Realization Energy® de energie in je lichaam in balans houden. En als je na drukke periodes eens een dagje rust wilt houden, brengt de Earth Realization Energy® net dat extra stukje rust wat zo heerlijk voor je is.De Earth Realization Energy® is geen moeilijke vorm van energie, maar juist één die eenvoud bezit waar ieder mens met veel plezier en baat mee om kan gaan.

De Prijs voor de Earth Realization Energy® Inwijding is vastgesteld op een laag vast bedrag waar men zich aan dient te houden.
De Inwijdingen worden 1 op 1 geven en kunnen niet op afstand. Op deze manier is de Earth Realization Energy® voor iedereen toegankelijk, wat ook de opzet is. Laten we de Energie zuiver houden en in liefde met elkaar delen

Design downloaded from free website templates.