Ama Deus
Ama Deus is een helende energie techniek die de afgelopen 6000 jaar in gebruik is bij de Guarani Indianen die diep in de Amazone jungle van centraal Brazilië leven. Het helende systeem was voor het eerst naar het Westen gebracht door Alberto Aguas, een derde generatie Braziliaanse healer. Doordat de Guarani Indianen geen geschreven taal hebben en Portugees de hoofdtaal is in Brazilië, heeft Alberto besloten om het healing systeem te benoemen als:"Ama Deus"
Dit betekent in het Portugees "Ik hou van God" en in het Latijns "hou van God".

Ama Deus is een krachtig, op energie gebaseerd Sjamaans healingsysteem dat de Universele Liefde en een serie eeuwenoude symbolen gebruikt, als voertuigen voor de overdracht van energie. De symbolen hebben meerdere aspecten en hebben op grond daarvan zowel een specifiek bereik als een breed bereik. Hoewel het systeem op sommige manieren lijkt op Reiki zoals het de balans in de energiecentra in het lichaam tracht te herstellen, zijn de Ama Deus symbolen voor meer gespecialiseerde effecten dan de symbolen die in Reiki worden gebruikt.

De meeste technieken worden gevisualiseerd met het derde oog, maar er kan ook gewerkt worden met een doorgeef techniek. Het systeem is gebaseerd op het doorgeven van energie door een effectief kanaal dat tot stand wordt gebracht tussen mens en het Universum, met andere woorden een 'geopende poort' voor de Universele Liefde, die in ons werkt door het hart Chakra. Dit kanaal wordt geactiveerd door 3 keer een specifieke mantra te herhalen en wordt ondersteund door een ademhalingstechniek gecombineerd met een krachtige visualisatie.

Net als bij Reiki en andere energetische healingmodaliteiten kan Ama Deus ook over lange afstand worden verzonden en het kan ook gebruikt worden in combinatie met andere healingmethoden. De beoefenaar is slechts een kanaal voor de Universele Liefde. Dit is de reden waarom Ama Deus bekend staat als een energiesysteem dat op het hart gebaseerd is. De helende energie wordt geprojecteerd door bedoeling en afstemming op de energie van het Universum en de symbolen.

Ama Deus kan toegepast worden in een diversiteit aan situatie, inclusief het volgende:

 • Healing voor jezelf en voor anderen
 • Afstandshealing
 • Healing in noodsituaties
 • Healing van dieren, vogels en planten
 • Helpen van degene die bijna dood zijn of stervende ofwel om langer te blijven leven of niet
 • Helpen van zielen die zijn heengegaan in hun overgang naar het licht
 • Zuivering van voedsel, water, medicijnen etc.
 • Fysieke en emotionele healing van het hart
 • Helpen van baby's om een soepele overgang te maken de wereld in en om hun fysieke lichaam te gronden
 • Ontvangen van een spirituele geschenk op je verjaardag
 • Herinnering van een vorig leven/ reizen in het Akasha geheugen
 • Ondersteunen van wereld leiders bij het nemen van beslissingen die anderen en de gehele aarde kunnen beïnvloeden
 • healing van de aarde
 • Exorcisme 

Als Ama Deus toegepast wordt maken we gebruik van energiestroom die verbonden is met een bijzondere gedachten- Liefde. Deze helende, door het Universum gegeven energie kan gebruikt worden om de menselijke ervaring in de fysieke werkelijkheid te verbeteren en uit te breiden. Als zielen zijn we energie in een fysieke dimensie en als gevolg daarvan kan de energie waaruit we zijn samengesteld en waar we in leven beïnvloed worden door energie.

Als we de Ama Deus energie gebruiken staan we open voor de gelegenheid om nieuwe ervaringen, nieuwe perspectieven, uitbreiding en verbetering op te doen. Als we goed verbonden zijn met de helende energie kunnen we overstromen van licht en liefde van het Universum om liefde te vernieuwen, te herstellen en te geven.


De tien geboden der Indianen

De aarde is onze moeder, zorg voor haar

Eer al je relaties

Open je hart en ziel voor de Grote Geest

Al het leven is heilig, behandel elk wezen met respect!

Neem van de aarde wat nodig is en niet meer!

Doe wat nodig is voor alle goedheid

Bedank de Grote Geest steeds weer voor een nieuwe dag

Spreek de waarheid, maar alleen goeds over een ander

Volg de ritme van de natuur, kom op en ga onder met de zon

Geniet van de reis des levens maar laat geen sporen achter

 


Design downloaded from free website templates.